سس پستو؛ این سس خوشرنگ ایتالیایی

سس پستو از جمله لذیذترین، مقوی‌ترین و البته برخلاف تصور عموم آسان‌ترین سس‌ها برای سرو در کنار انواع پاستا است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم لذت ببرید.
سس پستو؛ این سس خوشرنگ ایتالیایی
1397/11/17 - 11:24
تاریخ و ساعت خبر:
12488
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - سس پستو از جمله لذیذترین، مقوی‌ترین و البته برخلاف تصور عموم آسان‌ترین سس‌ها برای سرو در کنار انواع پاستا است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم لذت ببرید.
مواد لازم:
سیر: ۲ حبه
گردو یا بادام زمینی: ۲/۱ فنجان
ریحان: ۲ فنجان
روغن زیتون: ۲/۱ فنجان
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
پنیر پارمزان به میزان دلخواه (اضافه کردن پنیر پارمزان به سس پستو سلیقه‌ای است)
جعفری: در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
چند قطره آب لیموترش
طرز تهیه سس پستو
1. برای تهیه سس پستو ابتدا گردو یا بادام زمینی را آسیاب کنید.
2. سایر مواد را در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و میکس کنید.
3. در مرحله بعد کم‌کم روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.
4. حالا نمک و فلفل سس را اندازه کنید و مواد را حسابی با هم ترکیب کنید
مجله کوروش
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سس پستو,ایتالیایی,لذیذ,مقوی,پاستا
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو