طرز تهیه کاناپ ژامبون، فینگرفودِ محبوب

کاناپ ژامبون، یکی از انواع فینگرفود‌های محبوب و خوشمزه است که دستور تهیه آن بسیار راحت می‌باشد. کاناپ ژامبون را می‌توانید به عنوان پیش غذا و یا عصرانه در منزل تهیه و سرو کنید.
طرز تهیه کاناپ ژامبون، فینگرفودِ محبوب
1399/10/25 - 19:43
تاریخ و ساعت خبر:
97639
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - کاناپ ژامبون، یکی از انواع فینگرفود‌های محبوب و خوشمزه است که دستور تهیه آن بسیار راحت می‌باشد. کاناپ ژامبون را می‌توانید به عنوان پیش غذا و یا عصرانه در منزل تهیه و سرو کنید. این فینگرفود همچنین برای کودکان نیز مناسب بوده و به دلیل کوچک بودن حجم غذا و ظاهر عالی آن یک میان وعده سالم و خوشمزه برای کودکان تان خواهد بود.
مواد لازم
ژامبون گوشت: ۸ اسلایس
خامه: ۵۰ گرم
پنیر کیوب: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
پیازچه: ۴ ساقه
گوجه فرنگی گیلاسی: ۱۰۰ گرم
روغن: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم







طرز تهیه:
۱. ابتدا کف قالب مافین را کمی با روغن چرب کنید.
۲. ژامبون‌ها را برش زده و در قالب قرار دهید.
۳. سپس بر روی آن کمی پنیر کیوب، پیازچه حلقه‌ای خرد شده و یک گوجه فرنگی قرار دهید.
۴. در یک کاسه تخم مرغ ها، خامه و ادویه‌ها را ریخته و مخلوط کنید.
۵. سپس مخلوط آماده شده را به مقدار لازم بر روی کاناپ‌ها بریزید.
۶. مجدداً کمی پنیر کیوب بر روی کاناپ‌ها نیز بریزید.
۷. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
۸. کاناپ‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.
وب‌سایت غذالند
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
فینگر فود ، آشپزی ، پیش غذا ، کاناپ ژامبون
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو