خبری خوش برای کشاوران و دام پروزان

کاهش ۹۰درصدی آب در مصارف دامی با ساخت دستگاه تغذیه اتوماتیک دام

دانشجوی دکتری و طراح دستگاه اتوماتیک دام در گفت وگو با خبرنگار زنان نیوز اشاره به تحقق توسعه بخش کشاورزی برای خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی با استفاده صحیح و کارای این دستگاه از نهاده‌های دامی، افزود: ارائه قابلیت برنامه دهی غذایی توسط دامدار به دستگاه و تنظیم و ترکیب علوفه به میزان مشخص شده به تناسب واحد دامداری و کاهش مشهود نیروی انسانی از دیگر مزیت‌های این دستگاه است.
کاهش ۹۰درصدی آب در مصارف دامی با ساخت دستگاه تغذیه اتوماتیک دام
1402/07/29 - 19:08
تاریخ و ساعت خبر:
175298
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - محسن علی پور، نخبه بسیجی شهرستان نهبندان و مسئول بسیج سازندگی حوزه مقاومت بسیج حضرت رسول(ص) بخش شوسف در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری زنان ایران از خراسان جنوبی گفت: دانشجوی مقطع دکترا است و توانسته با همت و استفاده از دانش و تخصص خود؛ دستگاه تغذیه اتوماتیک دام که شامل ترکیب، آماده سازی و توزیع علوفه است را طراحی و نمونه اولیه آن را تولید کند.
وی اظهار داشت: کاهش ۹۰ درصدی آب در مصارف دامی، افزایش راندمان غذایی و افزایش بازدهی واحد دامداری به تناسب نهاده‌های دامی به کار گرفته شده از مزایای این دستگاه است.
مسئول بسیج سازندگی حوزه مقاومت حضرت رسول(ص) بخش شوسف اظهار داشت: با تولید تغذیه مناسب برای دام می توان ضمن جلوگیری از بیماری های دام، تلفات دام را کاهش داد.
این نخبه بسیجی افزود: ارائه بهترین کارایی با استفاده از نهاده‌های دامی موجود، افزایش صرفه اقتصادی واحد دامداری و جلوگیری از مشاغل کاذب در حاشیه نوار مرز نظیر قاچاق سوخت، مقرون به صرفه بودن دستگاه برای استفاده در واحد‌های معیشت، جلوگیری از خروج ارز از کشور به دلیل تامین نهاده دامی و کاهش مشکلات فرهنگی تربیتی نظیر ترک تحصیل فرزندان روستایی با تامین نیروی کار در واحد دامداری از جمله مزیت‌های تولید این دستگاه است.
وی با اشاره به تحقق توسعه بخش کشاورزی برای خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی با استفاده صحیح و کارای این دستگاه از نهاده‌های دامی، افزود: ارائه قابلیت برنامه دهی غذایی توسط دامدار به دستگاه و تنظیم و ترکیب علوفه به میزان مشخص شده به تناسب واحد دامداری و کاهش مشهود نیروی انسانی از دیگر مزیت‌های این دستگاه است.
مسئول بسیج سازندگی حوزه مقاومت حضرت رسول(ص) بخش شوسف گفت: این دستگاه مشابه داخلی و خارجی ندارد و طراحی تمامی اجزای آن براساس دانش بومی انجام شده است.
علی پور با بیان اینکه نمونه اولیه این دستگاه ساخته شده و خروجی‌های مدنظر از این دستگاه بدست آمده، گفت: برای تولید انبوه این محصول؛ طرح صنعتی و تجاری این دستگاه طراحی شده و در مرحله ساخت قرار دارد.
این نخبه بسیجی با بیان اینکه برای ساخت نمونه صنعتی این دستگاه نیاز به ۲۰۰ میلیون تومان سرمایه اولیه است، گفت: این مبلغ در قالب تسهیلات از سوی سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی به بنده پرداخت شد.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
خراسان جنوبی، طراح دستگاه تغذیه اتومایتک دام، نخبه بسیجی، محسن علی پور، توسعه کشاورزی، دانش بومی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
خراسان جنوبی
V
آرشیو