یک پژوهشگر مسائل سیاسی و بین الملل:

روح معنوی خانواده های ایرانی با حضور معنویت اهل بیت مستدام تر خواهد شد

یک پژوهشگر مسائل سیاسی و بین الملل گفت: در کنار سفره های سحر و افطار نشستن های اعضای خانه، حالات معنوی ماه رمضان و قرآن به سر کردن های دسته جمعی نشان دهنده این است که هر خانواده همانند مشت محکمی است که روح معنویت در آن دمیده و در برابر هر طرح و برنامه و تهاجم فرهنگی قد علم کرده است و با هر بادی نمی لرزد.
روح معنوی خانواده های ایرانی با حضور معنویت اهل بیت مستدام تر خواهد شد
1403/01/23 - 08:26
تاریخ و ساعت خبر:
191972
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - به گزارش خبرگزاری زنان ایران از خوزستان، صغری محمدپور در خصوص عید فطر، شبیه ترین روز به قیامت بیان کرد: این عید بزرگ برای همه کسانی که در مکتب اسلام رشد و رویش پیدا می کنند، عید بندگی است. ماه رمضان شامل بایدها و نبایدهایی برای آزمودن مسلمان ها، وحدت و اتحاد مسلمین جهان و نیز خودسازی و پرورش روح و روان هر انسان و البته دیگر پیامدهای فردی و اجتماعی و سیاسی است که به بندگانش گوش زد می کند و هر انسان خداترس و موحدی قاعدتا خود را در این ماه به این فضایل نزدیک کرده و بندگی خودش را اثبات کرده است.
وی افزود: وقتی این آیین الهی برای هر انسان در هر کجای کره زمین به صورت واحد و فراگیر در یک ماه عظیم اتفاق می افتد نشان دهنده پیامدهای فردی و سپس اجتماعی، سیاسی و همچنین جهانی و بین المللی است.
این روزنامه نگار با بیان اینکه جهان امروز نیاز به یک بازپروری به درون انسانیت خود دارد اظهار کرد: وجدانی که در برابر ظلم و جرم جهانی بیدار نشود، انسانیت نیست و آن هم هیچ کجا جز به درگاه الهی و مکاتب الهی پیدا نمی شود. آنهایی که بویی از این مکاتب نبردند، همان جانیانی هستند که امروز مردم جهان را در قبضه خود فرو برده اند.
محمدپور با اشاره به برخی احادیث ائمه و بزرگان در خصوص ارزش و اهمیت عید فطر توضیح داد: معروفترین و گهربارترین کلام در خصوص عظمت روز عید فطر، از زبان امیر المومنین است که در نهج البلاغه می فرمایند امروز روزی است که نیکوکاران در آن پاداش می گیرند، نیکوکاران به طرفی و بدکاران به طرفی و البته زیان کاران در آن مایوس اند.
وی با اشاره به خطبه امام علی (ع)ادامه داد: این روز شباهت زیادی به روز قیامت دارد. پس با خروجتان از منازل و رهسپاری به جایگاه نماز عید، از قبر خارج و به سمت پروردگارتان وارد شوید. زمانی که در مصلاها و جایگاه های نماز می ایستید به خودتان تاکید کنید که در برابر خداوند قرار گرفته اید پس پروردگارتان را یاد کنید و وقتی به سمت خانه هایتان برمی گردید، بدانید بازگشت شما به سوی بهشت است.
این پژوهشگر مسائل سیاسی و بین الملل با اشاره به اینکه در این خطبه ،قبر به معنای تاریکی و ظلمت نفسی است که خودمان برای خودمان به وجود آورده ایم، عنوان کرد: اینکه به همراه خانواده برای برپایی نماز عید فطر می شتابیم، این پیامد جهانی را دارد که ما می خواهیم پشتیبان یکدیگر باشیم و همدیگر را از تاریکی های فهم، جهل درون و ظلمت خارج و به سمت نور خداوند راهنمایی کنیم.
محمدپور به دیگر پیامد حضور خانوادگی در مراسم نماز عید فطر اشاره کرد و افزود: حالات معنوی ماه رمضان، در کنار سفره های سحر و افطار نشستن ها و قرآن به سر کردن های دسته جمعی نشان دهنده این است که خانواده همانند دست محکمی است که روح معنویت در آن قرار دارد و مانند یک مشت در برابر هر طرح و برنامه و تهاجم فرهنگی قد علم کرده است و این خانواده با هر بادی نمی لرزد.
وی تصریح کرد: متوهمینی که فکر می کنند خانواده های ایرانی دارند از هم می پاشند و از این بابت خرسند هستند اشتباه می کنند چون خانواده ایرانی ریشه در خاک دارد و اصالت و ریشه اش را از عقاید و آداب ناب مکتب اسلام آموخته است. هرگز روح معنوی از خانواده های ایرانی و اسلامی ما نخواهد رفت و با حضور معنویت اهل بیت مستدام تر خواهد شد.
انتهای پیام

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
اهل بیت علیهم السلام، سبک زندگی اسلامی ، سبک زندگی رمضانی ، مقابله با تهاجم فرهنگی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
خوزستان
V
آرشیو