سوپ اسپایسی عدس و هویج ؛ مخصوص طرفداران غذاهای تند

سوپ اسپایسی عدس و هویج ترکیبی خوشمزه و تند و سرشار از آهن و کم‌چرب است. با ما همراه باشید و طرز تهیه این سوپ خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.
سوپ اسپایسی عدس و هویج ؛ مخصوص طرفداران غذاهای تند
1400/11/04 - 16:55
تاریخ و ساعت خبر:
116360
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - این سوپ خوشمزه در کمتر از نیم ساعت آماده می‌شود یا می‌توان آن را در آرام‌پز تهیه کرد.
مواد لازم برای ۴ نفر
زیره: ۲ قاشق چای‌خوری
فلفل خرد شده به مقدار لازم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
هویج شسته شده و درشت رنده شده: ۶۰۰ گرم
عدس قرمز: ۱۴۰ گرم
آب سبزیجات داغ: یک لیتر
شیر: ۱۲۵ میلی‌لیتر
طرز تهیه سوپ تند عدس و هویج
آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه
پخت: ۱۵ دقیقه








مرحله ۱
یک قابلمه بزرگ را گرم کنید و ۲ قاشق غذاخوری زیره و مقداری فلفل را به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که شروع به پریدن در اطراف تابه کنند و عطرهایشان آزاد شود، سرخ کنید.
طرز تهیه سوپ کدوحلوایی
مرحله ۲
حدود نصف آن را با قاشق بردارید و کنار بگذارید. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۶۰۰ گرم هویج درشت رنده شده، ۱۴۰ گرم عدس قرمز خرد شده، یک لیتر آب سبزی‌جات داغ و ۱۲۵ میلی‌لیتر شیر را به تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
مرحله ۳
به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا عدس‌ها پف کنند و نرم شوند.
مرحله ۴
سوپ را با همزن یا در غذاساز هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله ۵
سوپ را طعم‌دار کرده و با یک ماست ساده و پاشیدن ادویه‌های برشته شده که از قبل نگه داشته شده به پایان برسانید. با نان گرم شده سرو کنید.
منبع: گود فود
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سبزی، غذای اصلی، آشپزی - دستور پخت، پیش غذا، فلفل،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو