طرز تهیه کوفته‌کاری کشمیری؛ تند و خوش‌طعم

کوفته کاری گوشت از کوفته‌های لطیف تهیه شده و در سس تند و خوش‌طعم جوشانده شده است. این دستورالعمل تمام عطر و طعم اصیل کوفته قدیمی را دارد اما به روشی آسان‌تر و قابل دسترس‌تر درست می‌شود.
طرز تهیه کوفته‌کاری کشمیری؛ تند و خوش‌طعم
1400/01/22 - 16:32
تاریخ و ساعت خبر:
99567
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - کوفته غذای پرطرفدار و خوشمزه‌ای است که با کمی دقت و حوصله می‌توان در خانه آن را آماده کرد. در این مطلب با طرز تهیه نوع جدیدی از کوفته آشنا شوید. ‌
مواد لازم برای تهیه کوفته‌کاری کشمیری:
۱ پیاز کوچک (۱۲۰ گرم بعد از پوست گرفتن) تقریباً خردشده
۱ فلفل قرمز چیلی بدون ساقه و تقریباً خردشده
یک‌چهارم لیوان برگ گشنیز
۱ قاشق غذاخوری برگ نعناع، اختیاری
۱ قاشق چایخوری سیر خردشده
۱ قاشق چایخوری زنجبیل خردشده
۵۰۰ گرم گوشت گاو (ترجیحاً چربی کامل)
۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
۱ عدد تخم مرغ، به آرامی زده شود
۱ قاشق چایخوری آب لیمو تازه
۱/۲ قاشق چایخوری پودر زیره
۱/۲ قاشق چایخوری پودر گشنیز
۱/۲ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
۱/۲ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
۱/۲ قاشق چایخوری گرام ماسالا
۱ قاشق چایخوری نمک
برای سس کاری
۱ پیاز بزرگ تقریباً خردشده
۲ گوجه‌فرنگی متوسط (یا ۳ ریز) تقریباً خردشده
۱ فلفل قرمز چیلی بدون ساقه و تقریباً خردشده
یک‌چهارم فنجان روغن بی‌رنگ
۱ قاشق چایخوری دانه‌های زیره
۳ میخک کامل
۲.۵ سانت چوب دارچین
۱ برگ بو
۱-۲ غلاف هل سبز
۴-۵ حبه سیر خردشده
تکه زنجبیل ۱ سانتی
۳ قاشق غذاخوری ماست پرچرب
۱ قاشق چایخوری پودر زیره
۱ قاشق چایخوری پودر گشنیز
یک و یک‌دوم قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
یک‌دوم قاشق چایخوری پودر زردچوبه
یک‌چهارم قاشق چایخوری پودر پاپریکا (معمولی یا دودی) (اختیاری)
یک و یک‌دوم قاشق چایخوری نمک
۲ فنجان آب
یک‌دوم قاشق چایخوری گرام ماسالا
۱-۲ قاشق غذاخوری برگ گشنیز
طرز تهیه و دستور پخت کوفته‌کاری کشمیری:
۱. پیاز، فلفل چیلی سبز، برگ‌های گشنیز و برگ نعناع (در صورت استفاده) را در غذاساز ترکیب کنید. از روشی استفاده کنید تا پیازها ریز خرد شوند اما مخلوط نشوند. شما نمی‌خواهید پیاز خیلی خراب شود و آب آزاد کند. سپس بقیه مواد ذکرشده در زیر کوفته را اضافه کنید (از جمله گوشت) و پردازش را برای ترکیب حدود ۳۰ ثانیه یا فقط تا زمانی که مخلوط شود، انجام دهید.
۲. با استفاده از کمی روغن برای چرب کردن دستان خود، کوفته‌هایی به قطر ۳ تا ۴ سانت درست کنید. باید حدود ۲۵ کوفته درست کند. کنار بگذارید.
۳. غذاساز خود را بشویید. سپس دوباره از عملکرد قبلی استفاده کنید تا پیاز را خرد کنید. بردارید و کنار بگذارید. سپس گوجه‌فرنگی و فلفل چیلی سبز را خرد کنید. کنار بگذارید.
۴. یک ظرف بزرگ و سنگین را روی حرارت زیاد گرم کنید. روغن و ادویه‌جات را به آن اضافه کنید، و اجازه دهید چند ثانیه تفت بخورند. سپس پیاز خردشده را اضافه کرده و تفت دهید، مرتباً هم بزنید، به مدت ۷-۸ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود. حرارت را متوسط ​​تا زیاد کنید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید، تا پیازها رنگ بیشتری پیدا کنند. گوجه‌فرنگی و مخلوط فلفل چیلی سبز و به دنبال آن ماست، ادویه و نمک اضافه کنید. ۵-۴ دقیقه یا تا زمانی که روغن شروع به جدا شدن از مخلوط کند، تفت دهید.
۵. ۲ فنجان آب اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را به کمترین مقدار کاهش دهید. هنگامی که جوش آن متوقف شد، کوفته را در یک لایه قرار دهید.
۶. حرارت را به متوسط برسانید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بپزد. کوفته را بیرون آورده و به‌آرامی به جوش آورید. حرارت را کم و متوسط کنید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا ۳۵ دقیقه دیگر دم بکشد، یک بار هم بزنید، تا پخته شود.
۷. اجازه دهید آب تبخیر شود تا کوفته با قوام مورد نظر ساخته شود. در صورت نیاز مزه را تنظیم کرده و به آن نمک اضافه کنید. گرام ماسالا و گشنیز بپاشید. در صورت تمایل، گرم و با تخم‌مرغ‌های آب‌پزشده سرو کنید.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
کوفته‌کاری کشمیری،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو